ETIKETNET.NL
070-3273060
  • Afrekenen is uitgeschakeld.

7310

Verzegelingsetiket, 78 x 38 mm
€18,95
  • Koop 5 voor €18,00 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 15 voor €17,62 per stuk en bespaar 7%
  • Koop 25 voor €17,06 per stuk en bespaar 10%
Gratis verzending
vanaf 16:00, 24/7 beschikbaar
Ontdek onze producten
Veilig winkelen
Artikelnummer: 7310

Het gaat om de inhoud! Ideaal wanneer u gevoelige documenten of waardevolle producten bij verzending en tijdens het transport wilt beveiligen tegen manipulatie en misbruik. Even belangrijk is het verzegelen van producten of verpakkingen.

De voorgedrukte veiligheidszegels met de duidelijk herkenbare en internationaal bekende tekst "Security Seal" in de afmeting 78 x 38 mm zijn hier perfect voor geschikt, want manipulatiepogingen worden door de achterblijvende tekst VOID direct zichtbaar. De praktische dispenser met 100 veiligheidszegels zorgt voor een eenvoudige en snelle hantering en een schone bewaaromgeving.

Door de speciaal ontwikkelde lijm hechten de veiligheidszegels veilig en betrouwbaar op alle gangbare verpakkings- en verzendmaterialen. Bovendien zijn de veiligheidszegels na elke zegel geperforeerd, zodat u ze eenvoudiger en sneller kunt verwerken. Ideaal voor grotere verpakkingsafdelingen en postkamers. Deze veiligheidszegels in kartonnen dispenserverpakking overtuigen door flexibiliteit en een hoog gebruiksgemak. Vertrouw bij veiligheidszegels op de bewezen merkkwaliteit van Avery.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
. . . . .
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen